33

Det lækreste paleo brød som er super let at lave, det minder forbavsende meget om rugbrød, bare meget mere lækkert 🙂

20120823-222420.jpg

Ingredienser:

100g solsikkekerner

100g græskarkerner

100g sesamfrø

100g hørfrø

100g mandler

100g valnødder

5 øko æg

½ dl koldpresset øko oliven olie

2 tsk salt

Mandlerne blendes og valnødderne hakkes groft, derefter blandes alle ingredienserne i en skål, hældes i rugbrødsform (gerne med bagepapir i) og bages i en forvarmet ovn ved 160 grader i ca. 1 time.
Opskriften er lånt fra Politiken, hvor Thomas Rode gav gode paleo opskrifter, dog har jeg skåret ned på olieindholdet fra 1dl, jeg synes det halve er rigeligt 🙂

Du kan finde denne og mange andre lækre paleoopskrifter i Thomas Rode’s nye bog som jeg også netop selv har købt. Du kan finde bogen her: Thomas Rode – Stenalderkost

louise