Spinat aubergine ruller

En god opskrift med masser af spinat og C-vitaminer fra citronskallen, god immunforsvarsbooster.

image

Det skal du bruge:
1 stor aubergine, eller 2 små
1 pose spinat
citronskal fra en økologisk citron
salt og peber

Skær auberginen på langs i ½ cm tykke skiver, læg dem ud i et lag og drys dem med groft salt, lad dem stå i 20 minutter.

Steg spinaten ved svag varme i olivenolie sammen med fintrevet citronskal. Smag til med salt og peber. Tænd ovnen på 200 grader med varmluft.

Drys saltet af auberginerne og tør dem fri for vand. Steg dem møre i olie, tag dem af varmen og fordel spinaten på auberginskiverne rul auberginerne og læg dem i et fad.

paleo frikadeller

Grill rullerne i ovnen ved 200 grader i ca.10 minutter.

Spis rullerne sammen med det kød du har lyst til, vi spiste dem sammen med paleo kyllingefrikadeller, som du kan finde opskriften på her.

tallerken anretning

 

Louisep

Vi er en familie på 4, far Morten, mor Louise, datter Sofie 6år og datter Julie 6år. Vi er på 6mdr. Orlov rundt i Danmark i vores autocamper “Campi Hygge”. Du kan se mere om vores rejse på Instagram soerensen.louise Når vi ikke er på orlov bor vi i lejlighed i Esbjerg. Julie og Sofie har indtil videre gået i børnehave og starter i skole når vi kommer hjem igen. Vi har længe haft planlagt at skulle på orlov, men planen var Australien og syd øst Asien, hvor Morten og Louise har rejst rundt med rygsæk før børn. Men som verden er nu har vi ændret planer et par gange, se mere om det i indlæg. Vi startede vores orlov på Fanø, det er jo også en ø 😉 og der har vi været de første 14 dage. Læs med og se mere om autocamperlivet som familie rundt i Danmark. Det skal lige siges at vi aldrig har ejet campingvogn eller autocamper tidligere, så alt er nyt for os og vi har en meget stejl læringskurve 🤩

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment