Butchers Team Challenge 2.0

Så er Butchers Team Challenge 2.0 overstået, det var en super fed konkurrence! Ikke mindst fordi mit hold kom på podiet 🙂 Juhuuu hurra jubiii!! Det er den fedeste fornemmelse at stå der! Næste gang skal vi bare et par trin op 🙂 Det blev til en dejlig 3.plads, som blev tilkæmpet med blod sved og tårer.

Efter strand WOD – Butchers Team Challange 2.0

Vi var 3 personer på hvert hold, mit hold bestod af Amanda Mathiasen, Johanna Striim og jeg selv. Amanda har tidlilgere deltaget i vores lokale konkurrence i Esbjerg CrossFit, hvor hun blev nr. 2 og jeg blev nr. 1. Johanna har deltaget i CrossFit konkurrencer på CrossFit Camp på Gerlev Højskole, hvor vi var afsted samtidig i pinsen i år, hun blev nr. 1 og jeg blev nr. 2. Vi er ca. lige stærke og så videre, selvfølgelig har vi hver vores forcer og svagheder, og det håbede vi jo ville lønne sig i en team challenge.

Den første WOD blev frigivet og vi var jublende glade, for der var svømning i hav og løb i sand! Johanna er super svømmer og Amanda sprinter 🙂 Det viste sig så bare at vi alle 3 skulle gennem disse øvelser samtidig :-/ Derefter ventede 50 pullups og 100 cf pushups og 200 air squats. På dagen blæste det en del og vandet var koldt. Der var flere før os som var blevet samlet op af redningsbåden, så vi tog den forholdsvis stille og roligt med svømningen, så vi ikke gik kold…Det krævede noget kontrol over vejrtrækningen, både på grund af kulden og på grund af bølgerne. Jeg var oppe af vandet ca. som nr.5, derefter løbetur hvor jeg blev overhalet af et par stykker, men overhalede også selv, så ca. 5ér igang med pullups, det gik flyvende med vores pullups, Amanda klarede 6stk. Johanna og jeg tog de resterende 🙂 Efter pullups var det cf pushups, som vi ret hurtigt fik fyret af og så var det airsquats, holdet ved siden af os var langt foran til at starte med, men vi fik hentet dem på vores cf pushups og airsquats, så vi endte 2 sekunder efter dem på en skøn 2.plads i første WOD.

Igang med 200 air squats

2. og 3. WOD var vægtløftnings WOD, ikke lige vores stærkeste side. Det endte dog med PR til os alle 3 med 40 kg i træk/snatch, som Amanda lærte at lave på p-pladsen inden konkurrence start 🙂 Efter 1RM i snatch var det AMRAP i clean and jerk 3 min per person, Johanna kørte med 40 kg, jeg selv med 35 kg og Amanda med 30 kg, det var vi ikke vildt gode til, men vi klarede os igennem til en samlet 3.plads og en plads direkte i finalen.

Finale WODén bestod af 3 forskellige WOD´s, som hver varede 5 minutter

Amanda lavede max Wallball

Johanna lavede max reps med DU og situps 50-40-30-20-10

Louise lavede max reps med 5 handstand pushups og 10 pistols og 15 pullups

Efter finalen endte vi på en samlet 3.plads og det er vi mega glade for!  Vi skal vist alle tre stadig træne noget mere vægtløftning hvis vi skal blive endnu bedre til CrossFit.

Stævnet var super godt arrangeret! Det var dog meget forsinket, hvilket er lidt træls når man kommer fra jylland og bare gerne vil hjem når det hele er færdigt. Men jeg er dog ret sikker på at vi trods det er total klar til at stille op igen næste år og forhåbentligt igen som Team Buff, Beautiful and Bitchin` tak for super fedt teamwork girls 🙂

Der var mulighed for at købe mad fra Palæo, hvilket var dejligt! Men desværre lukkede de ned alt for tidligt i forhold til at vi var så forsinket :-/ Desuden var der mulighed for at købe lækker kaffe, når der da var strøm på vognen, men dette er bare småting! Der var sat et stort telt op til atleterne, hvilket var super skønt! Så vi lige kunne ligge os lidt og slappe af mellem konkurrencerne og komme væk fra den stegende hede og larm 🙂 Reebok var der også med super gode tilbud, så der blev også lige brugt lidt penge på  nyt lækkert gear.

Når enden er god er alting godt 😉

Louisep

Vi er en familie på 4, far Morten, mor Louise, datter Sofie 6år og datter Julie 6år. Vi er på 6mdr. Orlov rundt i Danmark i vores autocamper “Campi Hygge”. Du kan se mere om vores rejse på Instagram soerensen.louise Når vi ikke er på orlov bor vi i lejlighed i Esbjerg. Julie og Sofie har indtil videre gået i børnehave og starter i skole når vi kommer hjem igen. Vi har længe haft planlagt at skulle på orlov, men planen var Australien og syd øst Asien, hvor Morten og Louise har rejst rundt med rygsæk før børn. Men som verden er nu har vi ændret planer et par gange, se mere om det i indlæg. Vi startede vores orlov på Fanø, det er jo også en ø 😉 og der har vi været de første 14 dage. Læs med og se mere om autocamperlivet som familie rundt i Danmark. Det skal lige siges at vi aldrig har ejet campingvogn eller autocamper tidligere, så alt er nyt for os og vi har en meget stejl læringskurve 🤩

2 Responses

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment