Paleo måltid med rejer, avocado og grønne asparges

image200g rejer store med hale
1 moden avocado
Lidt græsk yoghurt
1/2 bundt friske grønne asparges
1 stor tomat

En pande varmes med olivenolie, når den ef varm lægges rejerne på. Imens moses avocadoen og blandes med græsk yoghurt efter smag, der tilsættes også citron og eventuelt hvidløg. Tomaten skæres i både og asparges skylles og den træede ende knækkes af.
Rejerne er klar når de er blevet pink 🙂

Louisep

Vi er en familie på 4, far Morten, mor Louise, datter Sofie 6år og datter Julie 6år. Vi er på 6mdr. Orlov rundt i Danmark i vores autocamper “Campi Hygge”. Du kan se mere om vores rejse på Instagram soerensen.louise Når vi ikke er på orlov bor vi i lejlighed i Esbjerg. Julie og Sofie har indtil videre gået i børnehave og starter i skole når vi kommer hjem igen. Vi har længe haft planlagt at skulle på orlov, men planen var Australien og syd øst Asien, hvor Morten og Louise har rejst rundt med rygsæk før børn. Men som verden er nu har vi ændret planer et par gange, se mere om det i indlæg. Vi startede vores orlov på Fanø, det er jo også en ø 😉 og der har vi været de første 14 dage. Læs med og se mere om autocamperlivet som familie rundt i Danmark. Det skal lige siges at vi aldrig har ejet campingvogn eller autocamper tidligere, så alt er nyt for os og vi har en meget stejl læringskurve 🤩

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment