Paleo squash boller
1 squash
3-4 æg
1/4 dl god olie
100 gram hørfrø
100 gram sesamfrø
100 gram mandler
50 gram solsikkekerner
50 gram græskarkerner
Ovnen tændes på 160 grader med varmluft.
Squashen rives på den grove side af rivejernet og blandes med kerner og mandler, derefter blandes æg og olie i. Når alle ingredienserne er blandet hældes de i blenderen og det blendes sammen til det er en ensartet masse der minder om almindelig grovbolledej.
Bollerne sættes på bageplade, husk at de ikke hæver, så de har den samme størrelse når du tager dem ud af ovnen 🙂
De bages ca.30-40 minutter afhængig af størrelse.
Bollerne er sprøde på overfladen og lige som almindelige grovboller i konsistensen.
Hej Louise, vi har lige lavet dem, super lækre. Et tip herfra: i stedet for at rive en squash, så brug pulpen fra slowjuice’eren, når man har brugt grøntsager: bedre udnyttelse af råvarerne, mindske madspild, bedre for økonomien. Win, win, win : )
Hej Anja
Dejligt at I kan li dem 🙂 og tak for tip! Det er jo super smart at udnytte maden fuldt ud.