Paleo squash boller

1 squash
3-4 æg
1/4 dl god olie
100 gram hørfrø
100 gram sesamfrø
100 gram mandler
50 gram solsikkekerner
50 gram græskarkerner

Squash bolledej

Ovnen tændes på 160 grader med varmluft.

Squashen rives på den grove side af rivejernet og blandes med kerner og mandler, derefter blandes æg og olie i. Når alle ingredienserne er blandet hældes de i blenderen og det blendes sammen til det er en ensartet masse der minder om almindelig grovbolledej.
Bollerne sættes på bageplade, husk at de ikke hæver, så de har den samme størrelse når du tager dem ud af ovnen 🙂

De bages ca.30-40 minutter afhængig af størrelse.

Bollerne er sprøde på overfladen og lige som almindelige grovboller i konsistensen.

Squash paleo boller

Louisep

Vi er en familie på 4, far Morten, mor Louise, datter Sofie 6år og datter Julie 6år. Vi er på 6mdr. Orlov rundt i Danmark i vores autocamper “Campi Hygge”. Du kan se mere om vores rejse på Instagram soerensen.louise Når vi ikke er på orlov bor vi i lejlighed i Esbjerg. Julie og Sofie har indtil videre gået i børnehave og starter i skole når vi kommer hjem igen. Vi har længe haft planlagt at skulle på orlov, men planen var Australien og syd øst Asien, hvor Morten og Louise har rejst rundt med rygsæk før børn. Men som verden er nu har vi ændret planer et par gange, se mere om det i indlæg. Vi startede vores orlov på Fanø, det er jo også en ø 😉 og der har vi været de første 14 dage. Læs med og se mere om autocamperlivet som familie rundt i Danmark. Det skal lige siges at vi aldrig har ejet campingvogn eller autocamper tidligere, så alt er nyt for os og vi har en meget stejl læringskurve 🤩

2 Responses

  1. Hej Louise, vi har lige lavet dem, super lækre. Et tip herfra: i stedet for at rive en squash, så brug pulpen fra slowjuice’eren, når man har brugt grøntsager: bedre udnyttelse af råvarerne, mindske madspild, bedre for økonomien. Win, win, win : )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment