Sidste vægtløftningstræning inden konkurrence

Clean

Idag var det så sidste vægtløftningstræning inden lørdagens konkurrence, det blev til tekniktræning, mere tekniktræning og lige lidt mere tekniktræning!! Desuden blev der lagt taktik for lørdagens konkurrence, jeg tror det er en god taktik.

Det er den 3. konkurrence der er vægtløftning, clean and jerk og de to løft bliver lagt sammen, altså hvis jeg kan cleane mere end jeg kan jerke bliver det til summen af de to løft der er mit max.

Grunden til at man ikke kan se hvor meget jeg løfter, er jo at jeg nødigt vil afsløre min ekstreme styrke for mine konkurrenter derude 🙂

Jerk

Louisep

Vi er en familie på 4, far Morten, mor Louise, datter Sofie 6år og datter Julie 6år. Vi er på 6mdr. Orlov rundt i Danmark i vores autocamper “Campi Hygge”. Du kan se mere om vores rejse på Instagram soerensen.louise Når vi ikke er på orlov bor vi i lejlighed i Esbjerg. Julie og Sofie har indtil videre gået i børnehave og starter i skole når vi kommer hjem igen. Vi har længe haft planlagt at skulle på orlov, men planen var Australien og syd øst Asien, hvor Morten og Louise har rejst rundt med rygsæk før børn. Men som verden er nu har vi ændret planer et par gange, se mere om det i indlæg. Vi startede vores orlov på Fanø, det er jo også en ø 😉 og der har vi været de første 14 dage. Læs med og se mere om autocamperlivet som familie rundt i Danmark. Det skal lige siges at vi aldrig har ejet campingvogn eller autocamper tidligere, så alt er nyt for os og vi har en meget stejl læringskurve 🤩

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment