Så er 4. WOD kommet

Til Harbour Hellday er der 3 indledene WOD´s, hvis man kvalificerer sig derfra, går man til den 4. WOD. Der er 20 kvinder som klarer cuttet, jeg satser på at være en af dem!

Den 4. WOD giver syre i underarmene og resten af kroppen tror jeg! Her kommer den.

4. WOD:

For time. (18 min. timecap.)

3 rounds of:
Farmerwalk with jerry cans 2×15 meters (2×45 kg/2×30 kg)
30 air squat
Sled push 15 meters (95/65 kg)
Sled pull 15 meters (95/65 kg)
Farmerwalk with jerry cans 2×15 meters (2×45 kg/2×30 kg)
30 Kettlebell Snatch 24/16 kg
Sled push 15 meters (95/65 kg)
Sled pull 15 meters (95/65 kg)

Behøver jeg sige mere?? Jeg vejer 60kg, det vil sige jeg skal bære min vægt fordelt mellem hænderne og desuden skal jeg henholdsvis skubbe og trække mere end min vægt! Det kan godt være 15 meter ikke lyder af meget, men det tror jeg det bliver!

Jeg glæder mig dog stadig til de 18 minutter i helvede 🙂

Lige en afsluttende bemærkning, jeg er stadig meget glad for mine nye asics sko, igår lavede jeg pistols, hvilket jeg normalt har haft svært ved i andet end mine vægtløftersko. Så indtilvidere er det bestemt en godkendt sko til crossfit, jeg skal nok holde jer opdateret 🙂 også om mit nye tøj når det ankommer.

 

Louisep

Vi er en familie på 4, far Morten, mor Louise, datter Sofie 6år og datter Julie 6år. Vi er på 6mdr. Orlov rundt i Danmark i vores autocamper “Campi Hygge”. Du kan se mere om vores rejse på Instagram soerensen.louise Når vi ikke er på orlov bor vi i lejlighed i Esbjerg. Julie og Sofie har indtil videre gået i børnehave og starter i skole når vi kommer hjem igen. Vi har længe haft planlagt at skulle på orlov, men planen var Australien og syd øst Asien, hvor Morten og Louise har rejst rundt med rygsæk før børn. Men som verden er nu har vi ændret planer et par gange, se mere om det i indlæg. Vi startede vores orlov på Fanø, det er jo også en ø 😉 og der har vi været de første 14 dage. Læs med og se mere om autocamperlivet som familie rundt i Danmark. Det skal lige siges at vi aldrig har ejet campingvogn eller autocamper tidligere, så alt er nyt for os og vi har en meget stejl læringskurve 🤩

2 Responses

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment