1 dag til konkurrence!

Så er det lige ved at være nu det er nu!

Harbour Hellday er imorgen! Det bliver mega spændende…jeg glæder mig meget! Lige nu sidder jeg med kompressionsstrømperne på og benene oppe, proteinkagen er i ovnen og tøj, sko, mad og så videre ligger klar til at blive pakket i tasken til afgang imorgen tidlig kl.6.45.

Atleterne skal chekke ind senest kl.8.30, så det er jo bare om at være der! Men tidligt i seng og tidligt op, så holder jeg også fast i de daglige vaner og det fungerer  min krop rigtig godt med.

Den første konkurrence som er 3,2km skovløb, har opstart kl.9.45 og så er der tid til at fylde depoterne lidt igen, inden næste start der går kl.11. Det bliver spændende om jeg formår at spise noget og ikke for meget eller for lidt, men lige tilpas, så jeg kan yde det optimale til alle WOD´s.

Vi er to fra Esbjerg som stiller op og vi har et kæmpe heppekor med os, så jeg lover at kæmpe det bedste jeg har lært og så lige lidt til!! Der er en fighter præmie, den går vi efter Kristian og jeg 🙂

Hvis du ikke ved hvad du skal bruge din lørdag til, så smut til Århus og kig på veltrænede tosser der løber rundt og kaster med tunge ting 🙂 Det er Sverigesgade 1-3 det foregår fra kl.11 og fremefter.

Louisep

Vi er en familie på 4, far Morten, mor Louise, datter Sofie 6år og datter Julie 6år. Vi er på 6mdr. Orlov rundt i Danmark i vores autocamper “Campi Hygge”. Du kan se mere om vores rejse på Instagram soerensen.louise Når vi ikke er på orlov bor vi i lejlighed i Esbjerg. Julie og Sofie har indtil videre gået i børnehave og starter i skole når vi kommer hjem igen. Vi har længe haft planlagt at skulle på orlov, men planen var Australien og syd øst Asien, hvor Morten og Louise har rejst rundt med rygsæk før børn. Men som verden er nu har vi ændret planer et par gange, se mere om det i indlæg. Vi startede vores orlov på Fanø, det er jo også en ø 😉 og der har vi været de første 14 dage. Læs med og se mere om autocamperlivet som familie rundt i Danmark. Det skal lige siges at vi aldrig har ejet campingvogn eller autocamper tidligere, så alt er nyt for os og vi har en meget stejl læringskurve 🤩

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment