Træning til næste konkurrence

Så nærmer Harbour Hellday sig med hastige skridt! Det er d.14.4. i Århus,  de første 3 WOD´s er relased, det bliver spændende og kræver en intensiv træningsindsats frem til!

1. WOD er 3,2 km løb i skov

2. WOD er 7 min AMRAP 12 T2B, 8 KB swing m 20 kg kb, 4 burpee boksjump

3. WOD er max løft i Clean + Jerk

Jeg er meget fortrøstningsfuld i forhold til de første 2 WOD´s, men den 3. kræver noget mere tekniktræning og gerne ca. ½ år mere til at træne i 😉 Det har jeg jo så ikke til rådighed, så jeg må gøre det så godt jeg kan frem til d.14.4. og se hvor langt det rækker.

Louisep

Vi er en familie på 4, far Morten, mor Louise, datter Sofie 6år og datter Julie 6år. Vi er på 6mdr. Orlov rundt i Danmark i vores autocamper “Campi Hygge”. Du kan se mere om vores rejse på Instagram soerensen.louise Når vi ikke er på orlov bor vi i lejlighed i Esbjerg. Julie og Sofie har indtil videre gået i børnehave og starter i skole når vi kommer hjem igen. Vi har længe haft planlagt at skulle på orlov, men planen var Australien og syd øst Asien, hvor Morten og Louise har rejst rundt med rygsæk før børn. Men som verden er nu har vi ændret planer et par gange, se mere om det i indlæg. Vi startede vores orlov på Fanø, det er jo også en ø 😉 og der har vi været de første 14 dage. Læs med og se mere om autocamperlivet som familie rundt i Danmark. Det skal lige siges at vi aldrig har ejet campingvogn eller autocamper tidligere, så alt er nyt for os og vi har en meget stejl læringskurve 🤩

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment