Dagen efter dagen

Så er det dagen derpå årets første CrossFit konkurrence for mit vedkommende! Jeg fik en samlet 14.plads, hvilket jeg er meget godt tilfreds med. Jeg slog PR i både Clean and Jerk! Det kan man da kalde at toppe på det rigtige tidspunkt 🙂

Lige efter PR i Clean

Super fed konkurrence, rigtig godt arrangeret, alt klappede og tidsplanen holdt. Der var tid nok til at få spist mellem WOD´s. Den eneste lille forbedring jeg kan se, er bedre tilskuerforhold, men det er jo bare fordi det var en super succes tilskuermæssigt!

Det var fede konkurrencer, løb som vi startede ud med var rigtig godt arrangeret, vi havde løbsnumre med tidstagning i og ruten var godt afmarkeret, der var ingen tvivl om hvilken vej vi skulle løbe på noget tidspunkt. Jeg startede i sidste kvindegruppe og fik da overhalet nogen stykker undervejs, så endte på en 12.plads efter WOD 1.

WOD 1

Den anden WOD gik desværre ikke som jeg havde håbet :-/ Jeg kunne ikke få mine T2B (toes to bar) til at fungerere, øv bøv! Men sådan er det jo bare nogen gange. Så endte med en 14.plads der.

T2B

WOD 3 max løft i Clean and Jerk, her slog jeg PR i begge løft, hvilket var super succes! Fedt at have publikum så tæt på og en rigtig god dommer der virkelig gjorde et godt job! Her endte jeg også på en 14.plads og en samlet 14.plads hvilket betød kvalifikation til 4.runde.

WOD 4, 18 minutter i helvede!

3 rounds of:
Farmerwalk with jerry cans 2×15 meters (2×45 kg/2×30 kg)
30 air squat
Sled push 15 meters (95/65 kg)
Sled pull 15 meters (95/65 kg)
Farmerwalk with jerry cans 2×15 meters (2×45 kg/2×30 kg)
30 Kettlebell Snatch 24/16 kg
Sled push 15 meters (95/65 kg)
Sled pull 15 meters (95/65 kg)

Jerry can farmer walk
Sidste snatches i WOD 4

 

 

 

 

 

 

 

 

Færdig!!

Jeg har kun prøvet at skubbe en slæde en gang i Aalborg Crossfit og puhaaa det var hårdt! Men igen tak til publikum! Jeg kunne ikke ønske mig bedre opbakning, der var virkelig mange mange som var taget med fra Esbjerg Crossfit for at bakke Kristian og jeg op, det betød alverden. Jeg var i tvivl om jeg kunne nå de 3 runder på 18 minutter og det kom da til at holde stik, jeg nåede det på 17.55 er den officielle tid, tror faktisk dommeren var lidt for sød ved mig, tror nærmere tiden var 18.00. Jeg væltede bagover og trak slæden over stregen lige til tiden! Video kommer senere. Den opbakning jeg fik af alle tilskuere var super fed!! Jeg får helt gåsehud af at tænke på det nu. Tak til jer alle!!

Der kommer mange flere billeder og videoer.

Louisep

Vi er en familie på 4, far Morten, mor Louise, datter Sofie 6år og datter Julie 6år. Vi er på 6mdr. Orlov rundt i Danmark i vores autocamper “Campi Hygge”. Du kan se mere om vores rejse på Instagram soerensen.louise Når vi ikke er på orlov bor vi i lejlighed i Esbjerg. Julie og Sofie har indtil videre gået i børnehave og starter i skole når vi kommer hjem igen. Vi har længe haft planlagt at skulle på orlov, men planen var Australien og syd øst Asien, hvor Morten og Louise har rejst rundt med rygsæk før børn. Men som verden er nu har vi ændret planer et par gange, se mere om det i indlæg. Vi startede vores orlov på Fanø, det er jo også en ø 😉 og der har vi været de første 14 dage. Læs med og se mere om autocamperlivet som familie rundt i Danmark. Det skal lige siges at vi aldrig har ejet campingvogn eller autocamper tidligere, så alt er nyt for os og vi har en meget stejl læringskurve 🤩

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment