Gerlev CrossFit Camp 5 fede mega hårde dage!

Så er ømheden så småt ved at fortage sig efter 5 dages hård træningslejr! Det var 5 dage med fuld intensitet, for at give et billede, så kiggede jeg på min mobil når vækkeuret ringede om morgenen, næste gang jeg havde den i hånden var om aftenen for at stille vækkeuret til næste morgen! Det må da vist kaldes intensitet 🙂

Warface

Fra første sekund var det fuld power på! Vi blev rystet sammen med en super fed WOD bestående af forskellige øvelser, som indeholdt både teknik, styrke og ikke mindst kondition! Derefter gik det slag i slag med teknik træning, blandet godt med hårde WOD´s, så vi blev udfordret både i hoved og krop.

Deltagerne på Campen var et meget bredt spekter, der var helt fra dem som aldrig havde prøvet CrossFit og ikke anede hvad WOD betyder. Til os som har konkurreret adskillige gange. Det blev tacklet rigtig godt af underviserne, så vi alle kom derfra med en positiv succesoplevelse af at have lært noget nyt og opnået resultater vi aldrig havde troet var mulige! Jeg kravlede foreksempel halvt op i et reb kun med armene…:-)

Slædekonkurrence

Vi blev desuden udsat for fælles massage, som var mega lækkert! Udstrækningsyoga som bare var afsindigt hårdt, heldigvis efterfulgt af dejlig saunagus og afslapning 🙂

Den sidste dag var konkurrencedag, det var super fedt! Selvom jeg desværre måtte nøjes med 2. pladsen!! Øv øv :-/ men så må jeg jo bare slå Johanna næste år 😉 Konkurrencen indeholdt individuelle udfordringer og teamwods, som gjorde dagen sjov, udfordrende og mega hård!

Team WOD

Jeg kan bare sige: Jeg glæder mig til næste gang! Det var den fedeste tur, sammen med de dejligste mennesker! Tak for nogen super fantastiske dage og til jer der ikke har prøvet det endnu, der er sommercamp fra d.6.8. DO IT!!

Louisep

Vi er en familie på 4, far Morten, mor Louise, datter Sofie 6år og datter Julie 6år. Vi er på 6mdr. Orlov rundt i Danmark i vores autocamper “Campi Hygge”. Du kan se mere om vores rejse på Instagram soerensen.louise Når vi ikke er på orlov bor vi i lejlighed i Esbjerg. Julie og Sofie har indtil videre gået i børnehave og starter i skole når vi kommer hjem igen. Vi har længe haft planlagt at skulle på orlov, men planen var Australien og syd øst Asien, hvor Morten og Louise har rejst rundt med rygsæk før børn. Men som verden er nu har vi ændret planer et par gange, se mere om det i indlæg. Vi startede vores orlov på Fanø, det er jo også en ø 😉 og der har vi været de første 14 dage. Læs med og se mere om autocamperlivet som familie rundt i Danmark. Det skal lige siges at vi aldrig har ejet campingvogn eller autocamper tidligere, så alt er nyt for os og vi har en meget stejl læringskurve 🤩

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment