Dagen efter jeg fik klø!

Så fik jeg min debut som vægtløfter! Det var en blandet fornøjelse. Jeg satte PR i 2 løft, men alligevel fik jeg tørre tæsk, tror jeg vist godt man kan kalde det 🙂

Clean and Jerk

Vi startede med vægtløftningskonkurrencen, det er jo helt anderledes end crossfit! Man har 3 forsøg og må øge vægten med minimum 2½kg efter godkendt forsøg. Ud over det, så står man helt alene på platformen og skal præstere max, det var en speciel oplevelse, når jeg tidligere fra crossfit har været vant til at løfte samtidig med en masse andre og selv har skullet loade stangen og haft publikum råbende lige op i hovedet. Her var der speaker og folk klappede når vi gik på platformen og så blev der ro! Men meget sjovt at prøve og det afskrækkede mig på ingen måde.

Det var en kombineret vægtløftnings/crossfit konkurrence, hvor vægtløftningen talte mest. WOD 2 startede med back squat hvor jeg satte personlig rekord med 70kg, men det er jo peanuts når den ene af konkurrenterne squatter 105kg!! Hvert kg løftet talte 1 point og de efterfølgende crossfitøvelser talte 2 reps så det var en umulig opgave! Men kæmpede med alt hvad jeg havde og lige lidt til 🙂

WOD 2

Kvinderne blev delt i en let og en tung klasse, os over 60kg var de tunge løftere 🙂 Hehe…min kampvægt på dagen var 61,1kg, så jeg var den letteste af de tunge.

Men klart en fed konkurrence, godt vejr og hyggelig stemning. Der var mulighed for at købe lækker kaffe, så det eneste jeg manglede var besøg af Palæo med frokosten 🙂 Ikke mindst var det fedt at jeg havde mit eget heppekor med, tusind tak til jer som tog turen helt til KBH for at se mig få tæsk 🙂

Så nu står den på teknik, teknik, teknik og lidt mere teknik for mit vedkommende, så jeg slipper for at få helt så meget baghjul næste gang jeg stiller op til vægtløftningskonkurrence 🙂

War face efter endt konkurrence

 

 

Louisep

Vi er en familie på 4, far Morten, mor Louise, datter Sofie 6år og datter Julie 6år. Vi er på 6mdr. Orlov rundt i Danmark i vores autocamper “Campi Hygge”. Du kan se mere om vores rejse på Instagram soerensen.louise Når vi ikke er på orlov bor vi i lejlighed i Esbjerg. Julie og Sofie har indtil videre gået i børnehave og starter i skole når vi kommer hjem igen. Vi har længe haft planlagt at skulle på orlov, men planen var Australien og syd øst Asien, hvor Morten og Louise har rejst rundt med rygsæk før børn. Men som verden er nu har vi ændret planer et par gange, se mere om det i indlæg. Vi startede vores orlov på Fanø, det er jo også en ø 😉 og der har vi været de første 14 dage. Læs med og se mere om autocamperlivet som familie rundt i Danmark. Det skal lige siges at vi aldrig har ejet campingvogn eller autocamper tidligere, så alt er nyt for os og vi har en meget stejl læringskurve 🤩

2 Responses

 1. Hej jeg var selv med til stævnet, vandt for herrer i VL og nr. 3 i cross(tung)
  Fedt, at læse om din oplevelse – Kik forbi Helsingør, hvis du får lyst, her er både VL træning og cross, ellers mail mig, så kan vi se på engang samtræning ved lejlighed:))

  • Hej Morten

   Tak for feedback 🙂 og stort tillykke med sejren! Det der vægtløftning det er godt nok svært teknisk, men øvelse gør vel mester…håber jeg 🙂
   Jeg siger til når jeg er på de kanter, du er selvfølgelig også meget velkommen i Esbjerg til en omgang CrossFit 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment