Lokal CrossFit konkurrence imorgen

Dagen før dagen endnu engang!
Jeg kan sige så meget, at jeg har lært meget om mig selv i forhold til konkurrencer det sidste år. For et år siden cirka, var jeg til min første lokale crossfit konkurrence. Jeg var nervøs, jeg var spændt og jeg var rædselsslagen! Det sidste var det værste! Nu har jeg lært mig selv bedre at kende og ved at der ikke er noget at frygte! Så længe jeg giver alt hvad der er og så lige det sidste jeg ikke selv troede var der, så kan jeg jo ikke gøre det bedre! Med den indstilling har jeg næsten lært at det er ok ikke at vinde 😉 Selvom det selvfølgelig er det der er målet 🙂

Imorgen ved jeg vi er 6 kvinder, det er dobbelt så mange som sidste år, det bliver sjovt og mit mål er sejren! Men det afhænger jo af vildt mange faktorer, jeg skal kun fokusere på min egen indsats, jeg skal have spist godt idag og til morgen, samt i løbet af dagen, jeg skal sove godt i nat og så skal mit håndled opføre sig ordentligt! Lige nu generer det mig lidt, men krydser fingre for at det er godt når jeg vågner 🙂
I løbet af det år der er gået har jeg været med til Fit A’s Fu*k, Harbour Hellday, vægtløftnings konkurrence/crossfit i Butchers Garage og Gerlev crossfit games som alle har givet mig positive oplevelser med i bagagen. Selvom resultaterne ikke har været mega gode til alle konkurrencer har jeg lært noget og er endnu mere rustet til den næste omgang! Efter imorgen, er der klubmesterskab i VK49 tirsdag d.19.7. Og så er der konkurrencefri frem til september, hvilket jeg tror min krop vil takke mig for 🙂

Jeg håber vi får en fantastisk sjov og fed dag imorgen, jeg vil finde mit bedste warface frem og give den max gas!

Louisep

Vi er en familie på 4, far Morten, mor Louise, datter Sofie 6år og datter Julie 6år. Vi er på 6mdr. Orlov rundt i Danmark i vores autocamper “Campi Hygge”. Du kan se mere om vores rejse på Instagram soerensen.louise Når vi ikke er på orlov bor vi i lejlighed i Esbjerg. Julie og Sofie har indtil videre gået i børnehave og starter i skole når vi kommer hjem igen. Vi har længe haft planlagt at skulle på orlov, men planen var Australien og syd øst Asien, hvor Morten og Louise har rejst rundt med rygsæk før børn. Men som verden er nu har vi ændret planer et par gange, se mere om det i indlæg. Vi startede vores orlov på Fanø, det er jo også en ø 😉 og der har vi været de første 14 dage. Læs med og se mere om autocamperlivet som familie rundt i Danmark. Det skal lige siges at vi aldrig har ejet campingvogn eller autocamper tidligere, så alt er nyt for os og vi har en meget stejl læringskurve 🤩

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment