Ordforklaring for ikke crossfittere

Her er den så! ordforklaringen på alle de der mærkelige ord som jeg (og andre crossfittere) kaster omkring os som den mest naturlige ting i verden 🙂

Jeg ved godt der er mange flere end dem som er listet her! Listen vil løbende blive opdateret og hvis du har spørgsmål som ikke bliver besvaret her, så tøv ikke et øjeblik med at spørge mig 🙂 Der kommer også billeder og klip som viser hvad jeg mener.

WOD workout of the day = dagens træning.

T2B  Toes to bar = man hænger i en bare og så skal begge fødder op og røre baren.

T2B

DU dubbel unders = når man sjipper skal rebet 2 gange under for hvert hop.

HSPU hand stand pushup = Man står på hænder enten op ad en væg, eller i det fri og går ned så hovedet rører gulvet hvorefter man presser sig op igen.

MU muscle up = hænger i gymnastikringe eller baren trækker sig op og strækker armene, afslutter bevægelsen med en dip bevægelse.

SDHP sumo deadlift highpull = Man står med bred fodstilling som en sumobryder 🙂 har en Kettlebell stående mellem benene, tager fat i kettlebellen med hænderne, strækker ben samtidig med at kettlebellen trækkes op til hagen.

AMRAP as many rounds as possible = Så mange runder som muligt.

BOX = et CrossFit træningscenter.

 

Louisep

Vi er en familie på 4, far Morten, mor Louise, datter Sofie 6år og datter Julie 6år. Vi er på 6mdr. Orlov rundt i Danmark i vores autocamper “Campi Hygge”. Du kan se mere om vores rejse på Instagram soerensen.louise Når vi ikke er på orlov bor vi i lejlighed i Esbjerg. Julie og Sofie har indtil videre gået i børnehave og starter i skole når vi kommer hjem igen. Vi har længe haft planlagt at skulle på orlov, men planen var Australien og syd øst Asien, hvor Morten og Louise har rejst rundt med rygsæk før børn. Men som verden er nu har vi ændret planer et par gange, se mere om det i indlæg. Vi startede vores orlov på Fanø, det er jo også en ø 😉 og der har vi været de første 14 dage. Læs med og se mere om autocamperlivet som familie rundt i Danmark. Det skal lige siges at vi aldrig har ejet campingvogn eller autocamper tidligere, så alt er nyt for os og vi har en meget stejl læringskurve 🤩

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment