Paleo dessert opskrift

Den lækreste paleo 2.0 dessert 🙂 Uhmmmmm….er alt jeg kan sige!

Græsk yoghurt 10%
Blåbær
Granatæble
Mandler
85% chokolade

Hvor meget man skal bruge af hver ingrediens afhænger af hvor mange personer man skal lave dessert til 🙂 Jeg lavede til 2 personer og jeg brugte ca. 3dl græsk yoghurt, 1/2dl blåbær, 1/2dl granatæble, 1 håndfuld mandler og 30g chokolade og det smagte himmelsk.

Hvis du anvender frosne bær, så kan det være en rigtig god idé at overhælde dem med kogende vand så eventuelle bakterier bliver slået ihjel og de tør samtidig op. Mandler og chokolade hakkes og ingredienserne lægges lagvis i glasset, gem lidt chokolade og mandler til pynt på toppen.
God nydelse 🙂 men pas på! Jeg tror den er vane dannende 🙂

20121025-223556.jpg

Louisep

Vi er en familie på 4, far Morten, mor Louise, datter Sofie 6år og datter Julie 6år. Vi er på 6mdr. Orlov rundt i Danmark i vores autocamper “Campi Hygge”. Du kan se mere om vores rejse på Instagram soerensen.louise Når vi ikke er på orlov bor vi i lejlighed i Esbjerg. Julie og Sofie har indtil videre gået i børnehave og starter i skole når vi kommer hjem igen. Vi har længe haft planlagt at skulle på orlov, men planen var Australien og syd øst Asien, hvor Morten og Louise har rejst rundt med rygsæk før børn. Men som verden er nu har vi ændret planer et par gange, se mere om det i indlæg. Vi startede vores orlov på Fanø, det er jo også en ø 😉 og der har vi været de første 14 dage. Læs med og se mere om autocamperlivet som familie rundt i Danmark. Det skal lige siges at vi aldrig har ejet campingvogn eller autocamper tidligere, så alt er nyt for os og vi har en meget stejl læringskurve 🤩

2 Responses

  1. Faldt over din blog da jeg sad og googlede nye paleo-opskrifter. Glæder mig til at læse nogle af dine gamle indlæg og gå i krig med opskrifterne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment