Paleo morgenmad i Danmark vs. Thailand

I Danmark spiste vi paleo 2.0, vi gjorde det på den måde at vi i løbet af en uge havde ca. 3 cheatmeals hvor vi spiste hvad vi havde lyst, disse blev for det meste benyttet hvis vi var hos venner og familie og spise, eller vi var ude og spise.

Lige nu mens vi rejser rundt (lige nu er vi i Thailand) er vi ude og spise hele tiden. Vi prøver dog stadig så vidt muligt at holde os til paleo 2.0 når det er muligt og man bestemmer jo selv om man vil bestille ris til sine kød/grøntsagsretter.

Idag vil jeg fokusere på morgenmaden. Morgenmad i Danmark bestod af:

3 spejlæg
Ca. 3 stk frugt skåret i stykker
1 dl skyr
1 lille håndfuld mandler
1 kop kaffe
1 glas vand

Det holdt os mætte frem til frokost.

20121221-092040.jpg

I Thailand, hvor vi bor lige nu, består morgenmaden af:

Spansk omelet, ca. 2 æg pisket stegt og med friske tomater inden i.
Bacon (for Mortens vedkommende)
Ca. 4 stk frugt til deling
2 skiver toastbrød med smør og syltetøj
2 kopper kaffe
Vand ad libitum

Ikke just paleo, men vi holder os faktisk mætte frem til frokost. Måske fordi vi spiser morgenmad ca. 2 timer senere end vi gjorde i Danmark. Vi har dog planer om at leje noget at bo i, så vi selv kan lave mad. For der findes de skønneste frugter og grøntsager hernede.

Morgenmaden hernede er dog et af de letteste måltider at holde sig til paleo, de fleste steder er der æg på menuen og generelt er der altid masser af frisk frugt også, så vi kunne jo bare undlade at spise toastbrødet.

20121221-092536.jpg

20121221-092612.jpg

Louisep

Vi er en familie på 4, far Morten, mor Louise, datter Sofie 6år og datter Julie 6år. Vi er på 6mdr. Orlov rundt i Danmark i vores autocamper “Campi Hygge”. Du kan se mere om vores rejse på Instagram soerensen.louise Når vi ikke er på orlov bor vi i lejlighed i Esbjerg. Julie og Sofie har indtil videre gået i børnehave og starter i skole når vi kommer hjem igen. Vi har længe haft planlagt at skulle på orlov, men planen var Australien og syd øst Asien, hvor Morten og Louise har rejst rundt med rygsæk før børn. Men som verden er nu har vi ændret planer et par gange, se mere om det i indlæg. Vi startede vores orlov på Fanø, det er jo også en ø 😉 og der har vi været de første 14 dage. Læs med og se mere om autocamperlivet som familie rundt i Danmark. Det skal lige siges at vi aldrig har ejet campingvogn eller autocamper tidligere, så alt er nyt for os og vi har en meget stejl læringskurve 🤩

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment