Rejer paleo style

Her er endnu en let opskrift på et dejligt paleomåltid, som kan spises til morgen, frokost, eller til aftensmad. Jeg tror jeg ville undlade chilli og hvidløg hvis det var mit morgenmåltid, men det er jo en smagssag.

Opskrift

4 gulerødder
1 rød peberfrugt
250g champignoner
400g store rejer
1 rød chilli
2 fed hvidløg
1/2 dåse øko kokosmælk
Olie/smør til stegning

Gulerødder, peberfrugt, chilli, champignoner og hvidløg renses. Hvidløg presses og chilli hakkes fint. Gulerødder snittes i stave, champignoner skæres i skiver og peberfrugt i strimler.

Rejer svitses kort tid sammen med hvidløg og chilli, de tages af varmen og grøntsagerne steges til de er møre men stadig har bid, afhængig af hvor store stykker grøntsagerne er skåret i ca. 2-4 minutter. Rejerne hældes i grøntsagerne og der tilsættes kokosmælk. Retten er færdig når kokosmælken er varm.

Indholdet er til et let måltid til 2 personer.

20121124-155951.jpg

Louisep

Vi er en familie på 4, far Morten, mor Louise, datter Sofie 6år og datter Julie 6år. Vi er på 6mdr. Orlov rundt i Danmark i vores autocamper “Campi Hygge”. Du kan se mere om vores rejse på Instagram soerensen.louise Når vi ikke er på orlov bor vi i lejlighed i Esbjerg. Julie og Sofie har indtil videre gået i børnehave og starter i skole når vi kommer hjem igen. Vi har længe haft planlagt at skulle på orlov, men planen var Australien og syd øst Asien, hvor Morten og Louise har rejst rundt med rygsæk før børn. Men som verden er nu har vi ændret planer et par gange, se mere om det i indlæg. Vi startede vores orlov på Fanø, det er jo også en ø 😉 og der har vi været de første 14 dage. Læs med og se mere om autocamperlivet som familie rundt i Danmark. Det skal lige siges at vi aldrig har ejet campingvogn eller autocamper tidligere, så alt er nyt for os og vi har en meget stejl læringskurve 🤩

3 Responses

  1. Uhmmmmmenommenom! Eller – dvs. jeg lavede en anden variation, så de blev lidt suppeagtigt med spinat, blomkål, chili, hvidløg og rejer bla.
    Tak for inspirationen! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment