Opskrift på Bananpandekager

Her er en lækker opskrift på pandekager der kan spises til morgenmad, formiddagskaffen, som en lækker snack i løbet af dagen, eller lige når man har lyst 🙂 De er lækre søde og dækker let behovet som man eventuelt kan have, hvis man har en sød tand. Sammen med skyr og frisk frugt bliver de friske 🙂

2 små modne bananer

Kanel

Kardemomme

4 æg

Kokosolie til stegning

Du kan med fordel putte kokosmel i, det giver en lækker konsistens og mere bid i pandekagerne.

Mos bananerne sammen med kanel og kardemomme og pisk sammen med æg. Steg i kokosolie, det giver en lækker smag.

Hvis man ikke er vild med kanel og kardemomme kan man eventuelt bruge vanille eller et andet krydderi istedet.

Super lækker måde at få godt med protein til morgenmaden eventuelt og en anderledes måde at tilberede sine æg på.

20121120-075103.jpg

Louisep

Vi er en familie på 4, far Morten, mor Louise, datter Sofie 6år og datter Julie 6år. Vi er på 6mdr. Orlov rundt i Danmark i vores autocamper “Campi Hygge”. Du kan se mere om vores rejse på Instagram soerensen.louise Når vi ikke er på orlov bor vi i lejlighed i Esbjerg. Julie og Sofie har indtil videre gået i børnehave og starter i skole når vi kommer hjem igen. Vi har længe haft planlagt at skulle på orlov, men planen var Australien og syd øst Asien, hvor Morten og Louise har rejst rundt med rygsæk før børn. Men som verden er nu har vi ændret planer et par gange, se mere om det i indlæg. Vi startede vores orlov på Fanø, det er jo også en ø 😉 og der har vi været de første 14 dage. Læs med og se mere om autocamperlivet som familie rundt i Danmark. Det skal lige siges at vi aldrig har ejet campingvogn eller autocamper tidligere, så alt er nyt for os og vi har en meget stejl læringskurve 🤩

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment