Paleo smoothie Skipper Skræk

Denne lækre smoothie er super god efter træning, som morgenmad eller mellemmåltid. Den indeholder rigeligt med vitaminer A, B1, B2, B3, B6, C og E desuden jern, calcium, betacaroten, magnesium og klorofyl. Det er en rigtig brainbooster som også er god for immunforsvaret og så smager den super lækkert.

Mandelmælk:
100g mandler
0,5l vand
3 tørrede figner

Alle ingredienser blendes i 3-5 minutter, man kan filtrere den hvis man vil, jeg bruger den altid med det hele 🙂 mandelmælk kan drikkes rent eller bruges som base for mange andre smoothies.

Ingredienser:
1 stor håndfuld frisk spinat eller ca 3 frosne kugler.
2cm ananas
1/2 citron
1 æble
1 banan (evt frossen)
1/2 avocado (evt frossen)
En stor håndfuld mandler og op til 1/2l vand (eller ca.4 dl mandelmælk)

Alle ingredienser renses for skræl og kerner derefter blendes det hele 2-4 minutter, hvis den ikke er flydende nok tilsætter man mere mandelmælk.

Denne opskrift er fra High on smoothies af Mads Bo Pedersen, dog modificeret en lille smule 🙂 det er en rigtig god bog med dejlig inspiration til mange lækre smoothies. Du kan læse mere om bogen her: High on smoothies

20121113-181205.jpg

Louisep

Vi er en familie på 4, far Morten, mor Louise, datter Sofie 6år og datter Julie 6år. Vi er på 6mdr. Orlov rundt i Danmark i vores autocamper “Campi Hygge”. Du kan se mere om vores rejse på Instagram soerensen.louise Når vi ikke er på orlov bor vi i lejlighed i Esbjerg. Julie og Sofie har indtil videre gået i børnehave og starter i skole når vi kommer hjem igen. Vi har længe haft planlagt at skulle på orlov, men planen var Australien og syd øst Asien, hvor Morten og Louise har rejst rundt med rygsæk før børn. Men som verden er nu har vi ændret planer et par gange, se mere om det i indlæg. Vi startede vores orlov på Fanø, det er jo også en ø 😉 og der har vi været de første 14 dage. Læs med og se mere om autocamperlivet som familie rundt i Danmark. Det skal lige siges at vi aldrig har ejet campingvogn eller autocamper tidligere, så alt er nyt for os og vi har en meget stejl læringskurve 🤩

2 Responses

  1. Du er altså min nye foretrukne madblog! Har længe set paleo som lige dele kedeligt og besværligt, og du gør det da bare til den diamentrale modsætning! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment