Cykel og seafood dag d.17.12.

Vi stod tidligt op og spiste lækker morgenmad som de sidste dage, kaffe, spansk omelet, frugt og toastbrød med smør og syltetøj. Derefter tog vi scooteren og kørte ind til “storbyen” for at finde en cykeludlejning, og aflevere scooteren til Miss Mo. Begge dele lykkedes, vi fandt cykler til 150 bath pr dag pr cykel, så to dage blev til 600 bath (ca. 120kr) det kan man vist ikke få på Fanø?! Til gengæld føltes det som om vi trak en elefant efter cyklerne og gearene var ikke specielt samarbejdsvillige -det er jo heldigvis bare ekstra træning, og med alt det mad vi spiser er det vist meget godt 🙂

Louise kørte begge cykler op til Miss Mo hvor Morten havde afleveret scooteren, dette scenarie skabte god underholdning hos lokalbefolkningen, som vist aldrig selv har overvejet at cykle nogen steder hen!

Her kommer Louise med cyklerne
Her kommer Louise med cyklerne

Vi kørte en tur ud af en af hovedgaderne, den med både skole, hospital og øens eneste tempel. Vi kørte ind for at se på templet, det første vi så var en stor Buddha den var meget fin, det næste vi så var et kæmpe stort vildsvin som gik og rodede efter noget spiseligt, mens den logrede med halen som enhver anden hund 🙂 det viste sig at munkene havde op til flere vildsvin gående akkurat som var det husdyr, ud over det var det et fint lille tempel med alle de Buddhaer der hører sig til.

De hellige vildsvin
De hellige vildsvin

Vi kørte videre ud og så på naturen, det er en meget fin lille ø. Til frokost fandt vi en restaurant som lå helt ned til vandet med en bro nærmest ud i vandet, hvor vi satte os for at spise, det viste sig at være øens bedste seafood restaurant. Lige pludselig kom der en stime af små fisk hoppende, de hoppede i samlet flok op og svømmende videre. Vi fik en lækker seafood suppe med kokosmælk, samt nogle knap så lækre hele friturestegte krabber. Vi spiste suppen og indmaden i krabberne, indtil tjeneren kom og sagde til os “you eat the hole thing, lots of calcium, it is good for you” – og så var der jo ikke andet for end gøre det 🙂

Krabbespisning
Krabbespisning

Omkring kl 16 vente vi hjemad men skulle dog lige have en kop kaffe (latte) at køre hjem på, til Mortens store glæde havde de også pandekager, noget han havde ledt efter lige siden vi kom til Bangkok, så de skulle selvfølgelig også lige prøves (og de var GODE!).

Uhmm se et smil -pandekager!
Uhmm se et smil -pandekager!

Ejerne af vores resort havde været inde på fastlandet og købe nye forsyninger, og de ved hvor glade vi er for mad. Så da vi kom tilbage spurgte Massimo, som stod for maden, om vi kunne tænke os at få de friskfangede krebs og fisk de havde købt til aftensmad. Det kunne vi ikke sige nej til og det smagte også helt fantastisk.

Vores fantastiske middag inden vi satte tænderne i den
Vores fantastiske middag inden vi satte tænderne i den
Vores middag efter den var spist og Morten havde leget med den
Vores middag efter den var spist og Morten havde leget med den

asien

2 Responses

  1. I kommer bare til Fanø – så giver jeg en god pris på 2 cykler 🙂 og Fanø er da mindst ligeså eksotisk som det der…!

    • Tak for tilbuddet, det kan godt være vi gerne tage imod det når vi er hjemme igen og vejret et bedre end det er lige nu 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment