Vi er stadig på paradisøen Koh Mak

Søndag havde vi planlagt at ville cykle rundt på øen. Det blev forpurret af at vi ikke lige kunne få cykler samme sted som et svensk par der boede her havde lejet scooter hos, så det endte med at vi overtog deres scooter en dag. Så søndag kørte vi øen tynd på scooter, det var faktisk ret fint, vi kom vidt omkring og det var behageligt med noget vind i varmen. Vi fik set en masse af de andre resorts, men blev enige om at vi er rigtig glade for bamboo hideaway. Vi fandt desuden et sted vi kunne leje cykler til mandag 🙂

Morten nyder sin scooter
Morten nyder sin scooter

Før solnedgang kørte vi ud til enden af øen hvor Francesca og Massimo havde fortalt os at vi kunne se den smukkeste solnedgang, på et resort som hedder: Cinnamon art resort and spa, de har deres egen bro som er 500m lang. Da vi ankom var hele personalet ved at blive fotograferet, det var så sjovt at det blev vi nødt til at tage et billede af, det opdagede de, og de synes det var ret sjovt.

Staff på Cinnamon art and spa resort
Staff på Cinnamon art and spa resort

Da vi startede med at gå ud af broen kom der en ansat og startede med at snakke med os mens vi gik der ud af. Det viste sig at han var fra Cambodia og havde læst sprog på universitet, han kunne Thai, og koreansk og så selvfølgelig cambodiansk og engelsk til husbehov (i et lille hus :-)) han var dog meget snakkesalig og vi synes det var spændende at høre mere om hvordan livet er som indfødt, eller fra Cambodia. Han havde læst i cambodia til han var 21 år, vi tror han har noget der svarer til en bachelor i studielængde. Han var marketing manager på resortet, hvilket bestod i at opdatere deres hjemmeside, snakke med gæster og hente dem når de ankom, desuden viste det sig at jobbet også indebar at servere mad. Han fortalte at han tjener 270 bath om dagen (svarende til ca. 50kr) han fik dog gratis mad, men skulle betale et mindre beløb for bolig. Det er nogen lidt andre lønninger end i Danmark og han fortalte endda at han var flyttet til Thailand på grund af den høje løn og at Vietnameserne tog til Cambodia af samme årsag, så der må det ikke være sjovt at være lønslave 🙂

Himlen ved solnedgang
Himlen ved solnedgang

Vi fik set vores helt fantastiske solnedgang og derefter blev vi vist ned i restauranten ved vandkanten. Vi fik serveret rigtig god thai mad, grøn curry suppe med kylling, kylling med cashewnødder og salat uhmmm 🙂 der var dog en del myg som ødelagde lidt af den gode oplevelse, men de kom heldigvis med mygge-gå-væk-røgelsesspiraler.

Louise til middag i strandkanten
Louise til middag i strandkanten

Da vi var færdige med maden var det meget mørkt! Det lykkedes os dog at finde vores scooter og heldigvis var der lys på den, der var meget meget mørkt, men vi fandt lige hjem 🙂

Vi havde besluttet at vi skulle lave noget TRX træning, så vi fandt TRXén og spurgte ejerne om vi godt måtte sætte den op i en af de tykke stammer som holder taget over spiseområdet her (vi var de eneste gæster) de var lidt skeptiske, men indvilgede 🙂 tror de synes vi er lidt skøre! Efter at have trænet ca.30 minutter var vi helt gennemblødt af sved. Vi skiftedes til at lave en TRX øvelse og en gulvøvelse (armbøjninger, mavebøjninger, rygøvelse, planken osv.), stort set uden pause. Det var fedt at få trænet lidt selvom det er svært at motivere sig til når det er så varmt.

asien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment