Lynstegt squash og broccolisalat med tomat på toppen

Broccoli squash salat

1 squash
1 broccolihoved
4 små eller 2 store tomater
1/2 citron
1 lille løg
Koldpresset olivenolie
Salt

Squash og broccoli rengøres og squash skæres i 1 cm skiver, broccolien skæres i grove buketter ned gennem stokken. Broccolien hældes på en opvarmet pande med olivenolie.

Imens laves tomattoppingen, tomaterne skæres i tern og løget rives eller hakkes fint, her i huset rives løg altid fint, da ingen af os er vilde med det 🙂 citronskallen rives fint og citronen presses, saften blandes med olivenolie og salt efter smag. Det hele blandes med tomaterne som moses yderligere.

Squashen hældes på panden sammen med broccolien til begge dele er gyldent og let sprødt, så tages det af og anrettes med tomat på toppen.

Det er en lækker sideret til mange forskellige slags kød, vi spiste det sammen med en god hestebøf og spidskålssalat.

Anretning med hestebøf

Louisep

Vi er en familie på 4, far Morten, mor Louise, datter Sofie 6år og datter Julie 6år. Vi er på 6mdr. Orlov rundt i Danmark i vores autocamper “Campi Hygge”. Du kan se mere om vores rejse på Instagram soerensen.louise Når vi ikke er på orlov bor vi i lejlighed i Esbjerg. Julie og Sofie har indtil videre gået i børnehave og starter i skole når vi kommer hjem igen. Vi har længe haft planlagt at skulle på orlov, men planen var Australien og syd øst Asien, hvor Morten og Louise har rejst rundt med rygsæk før børn. Men som verden er nu har vi ændret planer et par gange, se mere om det i indlæg. Vi startede vores orlov på Fanø, det er jo også en ø 😉 og der har vi været de første 14 dage. Læs med og se mere om autocamperlivet som familie rundt i Danmark. Det skal lige siges at vi aldrig har ejet campingvogn eller autocamper tidligere, så alt er nyt for os og vi har en meget stejl læringskurve 🤩

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment