Hurtigt lækkert og nemt paleo måltid

Andebryst med stegte svampe, gulerødder, æbler og guacamole

20121016-220034.jpg

Steg andebrystet på panden, til det er brunt, men ikke gennemstegt. Ca.10 minutter ved et almindeligt størrelse andebryst.

Svampene rengøres og steges på samme pande som andebrystet, så de får lækker smag af hinanden.

Gulerødder skrælles og rives groft sammen med æble.

Guacamole:
1 moden avocado
Ca. 1 spsk. skyr
Lidt salt
Ca. 1 spsk. citronsaft
1 presset hvidløgsfed

Avocadoen moses med en gaffel og de resterende ingredienser blandes i. Mængden af ingredienserne afhænger meget af hvad man godt kan lide, man kan eksempelvis sagtens undlade hvidløg hvis man ikke er så vild med det. Den ovenstående opskrift på guacamole er som jeg lavede det og det synes jeg smagte skønt 🙂

 

Louisep

Vi er en familie på 4, far Morten, mor Louise, datter Sofie 6år og datter Julie 6år. Vi er på 6mdr. Orlov rundt i Danmark i vores autocamper “Campi Hygge”. Du kan se mere om vores rejse på Instagram soerensen.louise Når vi ikke er på orlov bor vi i lejlighed i Esbjerg. Julie og Sofie har indtil videre gået i børnehave og starter i skole når vi kommer hjem igen. Vi har længe haft planlagt at skulle på orlov, men planen var Australien og syd øst Asien, hvor Morten og Louise har rejst rundt med rygsæk før børn. Men som verden er nu har vi ændret planer et par gange, se mere om det i indlæg. Vi startede vores orlov på Fanø, det er jo også en ø 😉 og der har vi været de første 14 dage. Læs med og se mere om autocamperlivet som familie rundt i Danmark. Det skal lige siges at vi aldrig har ejet campingvogn eller autocamper tidligere, så alt er nyt for os og vi har en meget stejl læringskurve 🤩

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment