Anmeldelse af Nike be Strong Dri-Fit træningsbukser

Jeg blev kontaktet af firmaet Dinsport.dk som gerne ville have bloggere til at anmelde deres produkter. Det sagde jeg ja til, da der var tale om sportstøj og produkter, hvilket jeg vurderede var interessant for jer der læser min blog 🙂

Jeg valgte et par Nike be strong dri-fit træningsbukser fordi jeg som de fleste andre gerne vil blive ved med at være stærk 😉 og jeg vil sige Nike går man aldrig fejl af! Det er god kvalitet, de er gode at bevæge sig i, de har en god pasform og hvis man sveder meget i dem er de gode til at transportere sveden væk fra kroppen. Den model er lidt lang i benene, så derfor bruger jeg dem altid når jeg har sko på, for hvis jeg bruger dem sammen med fivefingers eller bare tæer træder jeg i dem i hælen og det er irriterende.

image

De har en god pasform, ihvertfald når man har en squatbagdel som jeg selv har 🙂 Men jeg er sikker på de sidder behageligt uanset hvilken form man har, bare man vælger den rigtige størrelse. De er lidt store i størrelserne så jeg skal have en x-small, hvor jeg for det meste ellers bruger en small og Nike be strong dri-fit er også en højtaljet model som du kan se på billederne 🙂

image

Alt i alt nogen rigtig gode bukser hvor man får god valuta for pengene.

Louisep

Vi er en familie på 4, far Morten, mor Louise, datter Sofie 6år og datter Julie 6år. Vi er på 6mdr. Orlov rundt i Danmark i vores autocamper “Campi Hygge”. Du kan se mere om vores rejse på Instagram soerensen.louise Når vi ikke er på orlov bor vi i lejlighed i Esbjerg. Julie og Sofie har indtil videre gået i børnehave og starter i skole når vi kommer hjem igen. Vi har længe haft planlagt at skulle på orlov, men planen var Australien og syd øst Asien, hvor Morten og Louise har rejst rundt med rygsæk før børn. Men som verden er nu har vi ændret planer et par gange, se mere om det i indlæg. Vi startede vores orlov på Fanø, det er jo også en ø 😉 og der har vi været de første 14 dage. Læs med og se mere om autocamperlivet som familie rundt i Danmark. Det skal lige siges at vi aldrig har ejet campingvogn eller autocamper tidligere, så alt er nyt for os og vi har en meget stejl læringskurve 🤩

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment