Lækre lette paleo muffins

Disse muffins er super lette at lave og så smager de himmelsk 🙂

3 meget modne bananer
4 æg
150 g kokosmel
1 spsk kokosolie
1 håndfuld blåbær
Evt. Lidt mørk chokolade for at give det sidste pift

image

Ovnen tændes på 200grader med varmluft

Bananerne moses, kokosolien puttes i en ovnfast skål og sættes i ovnen til det er smeltet, det går hurtigt. Æg, kokosmel, og smeltet kokosolie tilsættes bananerne og det røres rundt til det er en ensartet masse. Blåbær og eventuelt chokolade tilsættes og der røres forsigtigt rundt til disse ingredienser er jævnt fordelt i dejen.

Muffins forme sættes på en bageplade, der bliver ca.15 muffins af en portion. De bages i 25-30 minutter til de er lækre gyldne.

God fornøjelse! Glæd dig til at smage, de er så lækre 🙂

image

Tak til Thomas for opskrift, jeg har fået tilladelse til at poste opskriften, her er link til hans hjemmeside.

Louisep

Vi er en familie på 4, far Morten, mor Louise, datter Sofie 6år og datter Julie 6år. Vi er på 6mdr. Orlov rundt i Danmark i vores autocamper “Campi Hygge”. Du kan se mere om vores rejse på Instagram soerensen.louise Når vi ikke er på orlov bor vi i lejlighed i Esbjerg. Julie og Sofie har indtil videre gået i børnehave og starter i skole når vi kommer hjem igen. Vi har længe haft planlagt at skulle på orlov, men planen var Australien og syd øst Asien, hvor Morten og Louise har rejst rundt med rygsæk før børn. Men som verden er nu har vi ændret planer et par gange, se mere om det i indlæg. Vi startede vores orlov på Fanø, det er jo også en ø 😉 og der har vi været de første 14 dage. Læs med og se mere om autocamperlivet som familie rundt i Danmark. Det skal lige siges at vi aldrig har ejet campingvogn eller autocamper tidligere, så alt er nyt for os og vi har en meget stejl læringskurve 🤩

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment