At have en plan og være nødt til at ændre den igen og igen og igen….

Last modified date

Comments: 0

Vi havde en 2020 plan 😍 det var at få pigerne skoleudsat, hvilket heldigvis lykkedes og så var det at tage ud og opleve verden i 6 mdr. sammen som familie -det lykkedes ikke…

Alt så lyst ud, vi fik skoleudsættelse til pigerne efter lidt af en kamp, men det er en anden historie. Vi havde en plan og den plan bød på 1 1/2 mdr. i Australien, rundt i Borneo, Brunei og besøge venner, samt gensyn med Singapore, Malaysia og Thailand. Men så kom Covid -19 og ødelagde vores planer. Vi var på rejsemesse i Herning og fik en masse gode input, vi nåede så langt som at have planlagt alle flyvninger, autocampertur i Australien og at hente en pris hjem på det, held i uheld var vi lidt langsomme i den proces for så lukkede verden ned, så vi nåede aldrig at få købt de billetter. 

Efter det ændrede vi til første 2021 plan som var en anden rute rundt stadig med samme destinationer, vi var optimister, hvor lang tid kunne sådan en virus tage at udrydde. Men som tiden gik, kunne vi godt se det var urealistisk og vi ændrede planer igen.

Anden 2021 plan var at leje/købe en autocamper på tyske plader og køre rundt i Europa, da vi var til konfirmation i efteråret 2020 snakkede vi med dem ved vores bord om hvor det kunne være bedst at starte turen, i Syd Spanien eller Grækenland, vi blev klogere og blev nødt til at ændre planer endnu engang.

Efter at have planlagt så mange ture for os som absolut ikke er planlæggere, blev vi enige om at købe en autocamper, få den på danske plader og se hvor muligheden bød sig for at rejse hen. 

Datoen blev fastsat til d.1.2.2021 vi blev nødt til at planlægge dette ifht. vores arbejdspladser og børnehaven.

Efter lang tids søgen fandt vi den helt rigtige autocamper i Tyskland hos de sødeste mennesker som har deres eget lille udlejningsfirma Vantopia i Hamburg. Det er en Hymer Grand Canyon, vi så den via FaceTime med en times rundvisning og sagde ja til at købe. Ret crazy at bruge de første 400.000kr på en bil vi ikke havde set sådan helt rigtigt. Vi fik kontrakten på plads via mail og de kom til Esbjerg og leverede den mellem jul og nytår, vi fik toldsynet den og sendt ansøgning til skat.

Autocamperen er lige præcis lige så fin som vi havde forestillet os, den har køkken, toilet og bad, men er ikke meget større end en stor kassevogn og kører super godt. Den er indrettet perfekt for os, med dobbeltseng bag i, hvor børnene sover og seng oppe under pop op taget hvor vi voksne sover. 

Der kan laves spiseafdeling ved at vende føre og passagersæde om og slå bord op og ud. I spiseafdelingen kan der også tegnes, laves opgavebøger og spilles spil.

Vi har rundet d.1.2.2021 og vores eventyr er startet, dog ikke helt som håbet, da vi er gounded på Fanø indtil vi får en regning fra skat, så vi kan få danske plader på vores dejlige autocamper. Men uanset, så nyder vi livet, Fanø og tiden sammen ♥️ så egentligt er det ret heldigt at vi ikke har planlagt noget, for så skulle planen jo bare laves om igen 😉

Louisep

Vi er en familie på 4, far Morten, mor Louise, datter Sofie 6år og datter Julie 6år. Vi er på 6mdr. Orlov rundt i Danmark i vores autocamper “Campi Hygge”. Du kan se mere om vores rejse på Instagram soerensen.louise Når vi ikke er på orlov bor vi i lejlighed i Esbjerg. Julie og Sofie har indtil videre gået i børnehave og starter i skole når vi kommer hjem igen. Vi har længe haft planlagt at skulle på orlov, men planen var Australien og syd øst Asien, hvor Morten og Louise har rejst rundt med rygsæk før børn. Men som verden er nu har vi ændret planer et par gange, se mere om det i indlæg. Vi startede vores orlov på Fanø, det er jo også en ø 😉 og der har vi været de første 14 dage. Læs med og se mere om autocamperlivet som familie rundt i Danmark. Det skal lige siges at vi aldrig har ejet campingvogn eller autocamper tidligere, så alt er nyt for os og vi har en meget stejl læringskurve 🤩

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment