Fantastisk dag i verdens største akvarie

Vi startede dagen med at jorde afsted på vores lejede cykler, da vi skulle nå at aflevere dem inden vi blev samlet op af dykkerfirmaet, vi nåede det i god tid! 2 minutter før opsamlingen 😉 vi blev kørt til dykkerfirmaet og vi fandt maske, snorkel og dykkerfødder som passede os og alt udstyret blev pakket på en bil, vi blev også læsset på nogen biler og kørt til havnen hvor Titanic ventede på os (ja det hed den rent faktisk :-)), der blev læsset ombord og vi var afsted.

Vi sejlede ca.45 minutter inden første tur i vandet, Mortens snorkel var utæt, så han måtte tilbage til båden for at skifte den efter et stykke tid, da han havde fundet ud af at det nok var den og ikke ham der var noget glat med 😉 det var masken den var gal med og derefter snorklede han som om han var en delfin 🙂

Der var rigtig mange fine fisk og koraller i alle mulige flotte farver, det var vildt fedt bare at ligge der i overfladen og betragte livet under overfladen. Den første tur i vandet var også lige tilvænning til udstyret, det der med at trække vejret helt almindeligt selvom man trækker det igennem et plasticrør og at man faktisk har hovedet under vand samtidig! Vi kom ombord på båden igen og sejlede ud og samlede dykkerne op, derefter sejlede vi lidt videre til en lille ø med et ret spektakulært tempel! Vi fik frokost ombord på båden og derefter hoppede vi i vandet igen, vi svømmede ind til land og gik op og kiggede på templet et særsyn er alt hvad jeg kan sige…

Half-n-half fisk – den eneste fisk vi kan huske navnet på

Vi hoppede i baljen igen og svømmede rundt om en lille ø i nærheden, det var virkelig flot! Det var fuldstændig som at svømme i et akvarie, fiskene svømmede lige rundt om os og der var de smukkeste koraller og søpindsvin. Men se selv på billederne, det er selvfølgelig ikke det samme som at være der selv, men det kan give en idé om hvordan det er og de af jer som selv har prøvet, ved hvor smukt det er i virkeligheden.

 

Må ikke betrædes

 

Efter solskoldningen i forgårs var vi forberedt og svømmede i skjorte og med masser af solcreme på hele kroppen. Louise fandt dog ud af at der er en del på kroppen som er ekstra udsat når men ligger i vandoverfladen, så det næste stykke tid sender bavianerne nok lange misundelige blikke efter hende…

Dagen blev, som altid, sluttet af med lækker Italiensk mad i nogle ekstra bløde stole, men idag var vores dagligstue pludselig fuld af folk da alle turisterne der skal holde jul på øen er begyndt at dukke op. Vi får dog stadig lidt særbehandling 🙂

asien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment