Opskrift på meatza

Jeg giver jer her en opskrift på meatza, det er en slags pizza, bare uden brød, men med kød istedet 🙂

Nærmest rigtig paleostil.

500g hakket hestekød

½ bakke champignon

1 rød peberfrugt

100g revet ost

Kødet flades ud, ligesom en pizzabund og bages i ovnen ved 180grader ca 10min. Derefter kommer fyldet på og den bages til osten er gylden.

Du kan vælge andet kød eller andet fyld efter smag, det gode ved hestekød er at fedt% er lav.

 

Louisep

Vi er en familie på 4, far Morten, mor Louise, datter Sofie 6år og datter Julie 6år. Vi er på 6mdr. Orlov rundt i Danmark i vores autocamper “Campi Hygge”. Du kan se mere om vores rejse på Instagram soerensen.louise Når vi ikke er på orlov bor vi i lejlighed i Esbjerg. Julie og Sofie har indtil videre gået i børnehave og starter i skole når vi kommer hjem igen. Vi har længe haft planlagt at skulle på orlov, men planen var Australien og syd øst Asien, hvor Morten og Louise har rejst rundt med rygsæk før børn. Men som verden er nu har vi ændret planer et par gange, se mere om det i indlæg. Vi startede vores orlov på Fanø, det er jo også en ø 😉 og der har vi været de første 14 dage. Læs med og se mere om autocamperlivet som familie rundt i Danmark. Det skal lige siges at vi aldrig har ejet campingvogn eller autocamper tidligere, så alt er nyt for os og vi har en meget stejl læringskurve 🤩

4 Responses

  1. Hej Louise.

    Hvor støver man egentlig hestekød op? Jeg er ikke umiddelbart stødt på det i køledisken. Derudover skal jeg lige forstå en enkelt ting. Du nævner, at hestekød er velvalgt, da det har en lav fedtprocent. Det kan dog undre mig lidt, at det er dit fokus, da en væsentlig pointe i paleodiæten vel er, at fedtprocenten gerne må være noget højere end i den gængse diæt – alternativt til (simpel) kulhydrat som energikilde. Jeg er ny i faget, så ret mig endelig 🙂

    • Jeg har snakket godt for min slagter i 1 1/2år 🙂 og nu har hun fået det hjem! Det er slagter Kaj Madsen i Esbjerg. Det med fedt% nævner jeg fordi der er mange mennesker der går meget op i det, så det er bare en bonusinfo til dem der læser der jeg har skrevet. Mit fokus er bestemt ikke på fedt fattigt, der ryger masser af fedt indenbords 🙂 god fornøjelse og spørg endelig hvis der er mere du er nysgerrig omkring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment