Vægtløftningsstatus

Dagens træning har været fokuseret på vægtløftning og specifikt på Clean and Jerk som er det løft jeg skal præstere max i d.14.4.

Det gik godt! Sidste vægtløftningssession gik rigtig dårligt, men siden da har jeg mentaltrænet, set det perfekte løft for mit indre blik. Idag præsterede jeg meget bedre, hvilket ikke siger så meget, men dog alligevel tilfredsstillende.

Så jeg tror da lige jeg skal til at gøre lidt mere ved det der mentaltræning, jeg tænker også på at det kan jo praktiseres på hviledage og når jeg ligger på sofaen og restituerer som jeg gør lige nu 🙂

Louisep

Vi er en familie på 4, far Morten, mor Louise, datter Sofie 6år og datter Julie 6år. Vi er på 6mdr. Orlov rundt i Danmark i vores autocamper “Campi Hygge”. Du kan se mere om vores rejse på Instagram soerensen.louise Når vi ikke er på orlov bor vi i lejlighed i Esbjerg. Julie og Sofie har indtil videre gået i børnehave og starter i skole når vi kommer hjem igen. Vi har længe haft planlagt at skulle på orlov, men planen var Australien og syd øst Asien, hvor Morten og Louise har rejst rundt med rygsæk før børn. Men som verden er nu har vi ændret planer et par gange, se mere om det i indlæg. Vi startede vores orlov på Fanø, det er jo også en ø 😉 og der har vi været de første 14 dage. Læs med og se mere om autocamperlivet som familie rundt i Danmark. Det skal lige siges at vi aldrig har ejet campingvogn eller autocamper tidligere, så alt er nyt for os og vi har en meget stejl læringskurve 🤩

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment