Anmeldelse af Palæo i Torvehallerne København

Uhmmmm!!! LÆKKERT 🙂 Det er vist meget dækkende! Men for de af jer der endnu er uindviet vil jeg lige fortælle lidt mere om mit besøg på Palæo i Torvehallerne i København.

Paleo spyd og rødbedejuice

Første besøg var en kæmpe skuffelse…kan bare sige det er en god idé at checke åbningstider inden man glæder sig alt for meget :-/ Vi stod der lørdag aften kl.19.40 og mine forventninger var sky-høje! De blev så ikke opfyldt for der var lukket 🙁 Den meget søde medarbejder blev nærmest selv helt ked af min åbenlyse skuffelse og gjorde opmærksom på at der altså var åbent i morgen (søndag). Det resulterede i at jeg blev i KBH til søndag! Og forventningerne blev så rigeligt indfriet 🙂

Meatzza og Gulerodsjuice
Paleo wrap med laks

 

 

 

 

 

 

Vi bestilte Meatza, hulemandens spyd, rødbedejuice med gulerod og blåbær, gulerodsjuice med rød peber og jordbær. Det hele var super lækkert! Indbydende anrettet, på træ tallerken og træbestik. Spyddet bestod af tre store lunser kylling med græskar og løg imellem, det var stegt på panden og grøntsagerne var meget sprøde og lækre ved serveringen. Meatzaen var med blandede svampe og lækker pesto over efter stegningen. Juicen var friskpresset og blev lavet mens vi ventede. Uhmmmm!! Heldigvis var jeg ikke mæt da jeg havde spist mit spyd ogderfor bestilte jeg også en wrap med laks, det er SÅ lækkert! Wrapen er lavet af æg med finthakkede grøntsager (tror jeg) og fyldet var laks, salat og rødløg (hvilket ikke er min favorit) men det smagte vidunderligt trods løg 🙂

Paleo Grov salat med and

Ud over det vi konsumerede på stedet bestilte jeg en grov salat med and, med hjem (til Esbjerg), den klarede togturen med bravur og smagte skønt som aftensmad, den bestod af appelsin, spinat, valnødder, and, granatæble og rødkål 🙂

For fremtiden står jeg altid af på Nørreport station når jeg runder København, for jeg har jo ikke prøvet hele menukortet endnu! 🙂

Louisep

Vi er en familie på 4, far Morten, mor Louise, datter Sofie 6år og datter Julie 6år. Vi er på 6mdr. Orlov rundt i Danmark i vores autocamper “Campi Hygge”. Du kan se mere om vores rejse på Instagram soerensen.louise Når vi ikke er på orlov bor vi i lejlighed i Esbjerg. Julie og Sofie har indtil videre gået i børnehave og starter i skole når vi kommer hjem igen. Vi har længe haft planlagt at skulle på orlov, men planen var Australien og syd øst Asien, hvor Morten og Louise har rejst rundt med rygsæk før børn. Men som verden er nu har vi ændret planer et par gange, se mere om det i indlæg. Vi startede vores orlov på Fanø, det er jo også en ø 😉 og der har vi været de første 14 dage. Læs med og se mere om autocamperlivet som familie rundt i Danmark. Det skal lige siges at vi aldrig har ejet campingvogn eller autocamper tidligere, så alt er nyt for os og vi har en meget stejl læringskurve 🤩

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment