Optimalt tøj til CrossFit

Det tøj man optimalt skal have på når man træner crossfit, er noget man kan bevæge sig frit i, som absorbere og transporterer sved væk fra kroppen. For kvinder er det vigtigt at have en god sports bh/sportstop som støtter barmen optimalt, da der ofte er hop eller løb som en del af træningen. 

Bukser/shorts der kan give sig er gode til crossfit, da man ofte skal ned i knæ og lignende. Ligesom det er en god idé at have bukser uden for mange store syninger bag på, ihvertfald hvis man skal lave mange maveøvelser på gulvet. Hvis man har syninger bag på bukserne kan man meget let blive hudløs eller få sår lige over halebenet, hvilket er meget ubehageligt.

Hvis man træner meget og har trætte og ømme ben kan det være en god idé at bruge kompressionsstrømper, jeg bruger det selv af og til, hvis jeg har meget ømme ben sover jeg med strømperne om natten og så er benene toptunet og klar til træning næste morgen igen. Mine favorit kompressionsstrømper er CEP, her får man målt størrelsen på lægmusklen og det er den der er afgørende for størrelsen på strømpen, hvilket er bedst, da man godt kan have små fødder og en stor lægmuskel. De fåes i flere flotte farver til både herre og damer.

Der er meget diskussion om hvilke sko som er de bedste til crossfit. Lige nu træner jeg selv i Asics konkurrenceløbesko fordi den er lav i sålen og vejer meget lidt, samtidig med at der er en god stødabsorbtion i, så de er gode til de fleste øvelser. En sko jeg rigtig gerne vil prøve er INOV8 F-lite, den har flere af mændene i klubben og den virker som et super valg til crossfit. Det eneste de færreste sko er gode til er ropeclimbes! Det slider skoen op på indersiden, det har INOV8 gjort noget ved og lavet en sko specielt til ropeclimbes!! Det er også fint, men den er så ikke god til så meget andet -synes jeg. Det er bare en fivefinger uden tæer og med forstærkning på indersiden, men uden nogen form for stødabsorbtion.

Louisep

Vi er en familie på 4, far Morten, mor Louise, datter Sofie 6år og datter Julie 6år. Vi er på 6mdr. Orlov rundt i Danmark i vores autocamper “Campi Hygge”. Du kan se mere om vores rejse på Instagram soerensen.louise Når vi ikke er på orlov bor vi i lejlighed i Esbjerg. Julie og Sofie har indtil videre gået i børnehave og starter i skole når vi kommer hjem igen. Vi har længe haft planlagt at skulle på orlov, men planen var Australien og syd øst Asien, hvor Morten og Louise har rejst rundt med rygsæk før børn. Men som verden er nu har vi ændret planer et par gange, se mere om det i indlæg. Vi startede vores orlov på Fanø, det er jo også en ø 😉 og der har vi været de første 14 dage. Læs med og se mere om autocamperlivet som familie rundt i Danmark. Det skal lige siges at vi aldrig har ejet campingvogn eller autocamper tidligere, så alt er nyt for os og vi har en meget stejl læringskurve 🤩

1 Response

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment