Så er det snart konkurrence tid igen

Søndag går det løs med min første vægtløfterkonkurrence ever! Om jeg er klar? Ja, så klar som man kan blive når man ikke aner hvad man går ind til 🙂

Det vil sige det er en kombineret vægtløftnings/crossfit konkurrence og jeg glæder mig, jeg er sikker på det bliver mega hårdt og sindssygt udfordrende.

Jeg har kun vægtløftet “sådan rigtigt”, altså i vægtløfterklub i ca.3½ måned, så man må i den grad kalde mig nybegynder på det felt! Jeg har crossfittet et år mere end det, så der er jeg også ret ny. Men jeg synes det er vildt fedt at konkurrere, at prøve mig selv af.

Konkurrencen på søndag er for første gang med indvejning, det bliver da meget sjovt at prøve også fordi jeg ikke aner hvad det betyder, jeg ved bare at jeg skal holde min vægt under 63kg og det bliver bestemt ikke noget problem.

Efter at have snatchet, cleanet og jerket går vi videre til crossfitdelen, hvor jeg er lidt mere på hjemmebane 🙂

Den første WOD består af:

1 max løft i back squat

1min pause

3 min max rep swing med 16kg kettlebell

1 min pause

2 min max rep boxjump

1 min pause

1 min max rep pullup

WOD 2 er:

3 runder på tid

12 dødløft 60kg

6 powersnatch 40kg

400m løb

Jeg synes det er nogen spændende WOD´s, men også ret styrkebetonede og klart til fordel for dem som er store og stærke, men trods det glæder jeg mig meget!

 

Louisep

Vi er en familie på 4, far Morten, mor Louise, datter Sofie 6år og datter Julie 6år. Vi er på 6mdr. Orlov rundt i Danmark i vores autocamper “Campi Hygge”. Du kan se mere om vores rejse på Instagram soerensen.louise Når vi ikke er på orlov bor vi i lejlighed i Esbjerg. Julie og Sofie har indtil videre gået i børnehave og starter i skole når vi kommer hjem igen. Vi har længe haft planlagt at skulle på orlov, men planen var Australien og syd øst Asien, hvor Morten og Louise har rejst rundt med rygsæk før børn. Men som verden er nu har vi ændret planer et par gange, se mere om det i indlæg. Vi startede vores orlov på Fanø, det er jo også en ø 😉 og der har vi været de første 14 dage. Læs med og se mere om autocamperlivet som familie rundt i Danmark. Det skal lige siges at vi aldrig har ejet campingvogn eller autocamper tidligere, så alt er nyt for os og vi har en meget stejl læringskurve 🤩

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment