Karry kål og fisk paleo 2.0

Så er der dømt efterårsmad. Savoykål, danske æbler, rødspættefileter med kokosmælk og masser af karry 🙂
Let ret som tager ca.15 minutter at lave.

Ingredienser:
Ca. 2 spsk øko smør
1/2 dåse øko kokosmælk
1 savoykål
3 faste danske æbler
8 rødspættefileter
Karry efter smag

Halvdelen af smørret lægges på en stor pande med høj kant, det smeltes ved forholdsvis høj varme og karry bruses op, fiskene lægges på panden og steges ca. 2 minutter på hver side, de tages af panden og holdes varme.
Kålen snittes og æblerne skæres i både, resten af smørret smeltes på panden og eventuelt mere karry bruses op. Kålen tilsættes og steges til det falder sammen, æblerne tilsættes og steges let. Kokosmælk hældes i og når den er kogende lægges fiskene over kålen og serveres.

Denne ret er en super god hverdagsret, som også opfylder paleo 2.0 kriterierne 🙂 vi får grøntsager fra Aarstiderne.com så ofte får vi nogen spændende grøntsager vi ikke selv ville have købt, hvilket er dejligt, for så bliver vi udfordret til at finde på andre retter end vi plejer at spise.

20121114-200023.jpg

Louisep

Vi er en familie på 4, far Morten, mor Louise, datter Sofie 6år og datter Julie 6år. Vi er på 6mdr. Orlov rundt i Danmark i vores autocamper “Campi Hygge”. Du kan se mere om vores rejse på Instagram soerensen.louise Når vi ikke er på orlov bor vi i lejlighed i Esbjerg. Julie og Sofie har indtil videre gået i børnehave og starter i skole når vi kommer hjem igen. Vi har længe haft planlagt at skulle på orlov, men planen var Australien og syd øst Asien, hvor Morten og Louise har rejst rundt med rygsæk før børn. Men som verden er nu har vi ændret planer et par gange, se mere om det i indlæg. Vi startede vores orlov på Fanø, det er jo også en ø 😉 og der har vi været de første 14 dage. Læs med og se mere om autocamperlivet som familie rundt i Danmark. Det skal lige siges at vi aldrig har ejet campingvogn eller autocamper tidligere, så alt er nyt for os og vi har en meget stejl læringskurve 🤩

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment