Raw paleo kage

Mums så er der dømt fredagshygge 🙂

Den her opskrift kan laves på 10 minutter og fordelen er jo at man ikke skal vente på at den er bagt og kølet af inden man spiser den 🙂

500g tørrede dadler, figner eller abrikoser, eventuelt 2 poser fra urtekram

2dl vand

5dl kakaopulver

2dl kokosolie

2dl kokosmel

1knivspids salt

Ingredienserne hældes i blenderen lidt efter lidt, start fra toppen af ingredienslisten og ned af. Det kræver en rigtig god foodprocessor for at klare mosten! Ellers kan man lave en halv protion eller eventuelt ælte det sidste sammen i hånden. Det får en fast bastant konsistens, som havregrynskugler.

Dejen bredes ud på en bageplade eller et fad og pyntes eventuelt med kokosmel, hakkede nødder eller kakaopulver.

Vi har også afprøvet opskriften med de semifriske dadler man blandt andet kan købe i netto, der bliver dejen lidt mere blød i konsistensen og vi tilsatte mere kokosmel.

Sæt kagen på køl og server eventuelt sammen med paleo isen mums så er der en super lækker dessert 🙂

20121116-204000.jpg

Louisep

Vi er en familie på 4, far Morten, mor Louise, datter Sofie 6år og datter Julie 6år. Vi er på 6mdr. Orlov rundt i Danmark i vores autocamper “Campi Hygge”. Du kan se mere om vores rejse på Instagram soerensen.louise Når vi ikke er på orlov bor vi i lejlighed i Esbjerg. Julie og Sofie har indtil videre gået i børnehave og starter i skole når vi kommer hjem igen. Vi har længe haft planlagt at skulle på orlov, men planen var Australien og syd øst Asien, hvor Morten og Louise har rejst rundt med rygsæk før børn. Men som verden er nu har vi ændret planer et par gange, se mere om det i indlæg. Vi startede vores orlov på Fanø, det er jo også en ø 😉 og der har vi været de første 14 dage. Læs med og se mere om autocamperlivet som familie rundt i Danmark. Det skal lige siges at vi aldrig har ejet campingvogn eller autocamper tidligere, så alt er nyt for os og vi har en meget stejl læringskurve 🤩

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment