Spidskålssalat opskrift

Det er en dejlig let og utrolig velsmagende salat som mætter godt.

1 spidskålssalat
1/2 citron
Koldpresset mad olie
Salt

Topping nødder eller kerner efter smag

Spidskålet snittes fint, citronen presses og blandes med olie og salt. Dressingen hældes over kålen og den spises som tilbehør til det kød man har lyst til.

Jeg har altid kerner eller nødder i en skål ved siden af, da jeg synes de bliver lidt kedelige af at blive blandet i salaten.

Louisep

Vi er en familie på 4, far Morten, mor Louise, datter Sofie 6år og datter Julie 6år. Vi er på 6mdr. Orlov rundt i Danmark i vores autocamper “Campi Hygge”. Du kan se mere om vores rejse på Instagram soerensen.louise Når vi ikke er på orlov bor vi i lejlighed i Esbjerg. Julie og Sofie har indtil videre gået i børnehave og starter i skole når vi kommer hjem igen. Vi har længe haft planlagt at skulle på orlov, men planen var Australien og syd øst Asien, hvor Morten og Louise har rejst rundt med rygsæk før børn. Men som verden er nu har vi ændret planer et par gange, se mere om det i indlæg. Vi startede vores orlov på Fanø, det er jo også en ø 😉 og der har vi været de første 14 dage. Læs med og se mere om autocamperlivet som familie rundt i Danmark. Det skal lige siges at vi aldrig har ejet campingvogn eller autocamper tidligere, så alt er nyt for os og vi har en meget stejl læringskurve 🤩

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment