Broccolisalat opskrift

Her er en lækker salat som passer til alt godt fra grillen 🙂

1 broccoli
1 1/2 dl græsk yoghurt 10 %
1/2 øko citron
1 god håndfuld mandler
Evt. lidt stevia

Broccolien skæres i mundrette stykker og dampes ca.2 minutter, så de stadig har bid.

Mandlerne ristes på pande eller i ovnen, til de er gyldne.

Afdryppet yoghurt blandes med citron saft og revet skal af en halv citron, eller efter smag. Dressingen kan også smages til med et par dryp stevia, hvis den er for syrlig.

Broccolien hældes i en si og skylles hurtigt under den kolde vandhane, hvorefter de afdryppes grundigt.

Efter broccolien har kølet lidt blandes det med yoghurtblandingen og mandlerne hakkes og hældes over.

Louisep

Vi er en familie på 4, far Morten, mor Louise, datter Sofie 6år og datter Julie 6år. Vi er på 6mdr. Orlov rundt i Danmark i vores autocamper “Campi Hygge”. Du kan se mere om vores rejse på Instagram soerensen.louise Når vi ikke er på orlov bor vi i lejlighed i Esbjerg. Julie og Sofie har indtil videre gået i børnehave og starter i skole når vi kommer hjem igen. Vi har længe haft planlagt at skulle på orlov, men planen var Australien og syd øst Asien, hvor Morten og Louise har rejst rundt med rygsæk før børn. Men som verden er nu har vi ændret planer et par gange, se mere om det i indlæg. Vi startede vores orlov på Fanø, det er jo også en ø 😉 og der har vi været de første 14 dage. Læs med og se mere om autocamperlivet som familie rundt i Danmark. Det skal lige siges at vi aldrig har ejet campingvogn eller autocamper tidligere, så alt er nyt for os og vi har en meget stejl læringskurve 🤩

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment