Ovnstegte torskefileter Paleo 2.0 opskrift
En god gammel opskrift har fået et lille twist og blev til en lækker paleo 2.0 opskrift.
Til 2 personer
400g fisk, meget gerne torsk eller rødfisk da de egner sig bedst til den kraftige ovnvarme
Saft af 1/2 citron
300 g champignon
ca 1 dl fløde
Hakket persille efter smag
Fisken lægges i et ildfast fad og citronsaften hældes over, det står og trækker ca. 1/2 time, eller til ovnen er varm.
Ovenen varmes op til 225 grader og fisken sættes ind i ca.10 minutter. Imens renses champignonerne, skæres i skiver og steges på en tør pande, de drysses med salt når væden er forsvundet.
Champignonerne fordeles over fisken og fløden hældes ved. Fadet sættes atter i ovnen i 5-10 minutter, til fløden koger og champignonerne er gyldne, der drysses hakket persille over inden serveringen.
Vi spiste det med blomkålsris og det smagte skønt vi lavede blomkålsris af et halvt blomkål, det passede lige til to sultne voksne mennesker.
Tip: Retten bliver bedst med tykke fileter og frossen fisk egner sig ikke, da de afgiver for meget væde.