Paleo fiskefrikadeller med lækkert karryblomkål

Fiskefrikadeller:
500g hvid fisk
3 æg
1/2 bakke sennepskarse (eller andet grønt)
1 lille løg
Skralden af en øko citron
1 håndfuld mandler (blendes fint)

Fisken blendes, hvis den ikke allerede er det fra fiskehandleren hvorefter æg, fint revet løg og fint revet citronskald røres i fiskefarsen sammen med karsen og de blendede mandler.

Fiskefrikadellene steges på panden i koldpresset olivenolie til de er gyldne.

Som tilbehør kan jeg varmt anbefale denne lækre karryblomkålsret.

Karryblomkål:
Et blomkål
Koldpresset økologisk olivenolie
Salt
Peber
Karry

Ovnen tændes på 200grader

Blomkålen rengøres og deles i cirka lige store buketter, jeg bruger altid hele kålen med stokken, hvis den ikke er for træet i enden.

Buketterne overhældes med olie, krydderierne tilsættes og rystes sammen.

Kålen lægges på bagepapir og tildækkes med et andet stykke pagepapir, de bages i 10 minutter med bagepapiret over, hvorefter bagepapiret tages af og buketterne bages yderligere ca. 10 minutter, til de er sprøde og gyldne.

Dertil serveres en salat, idag blev det til en enkel en af slagsen med grøn salat, rød peberfrugt og en tomat.

Fiskefrikadeller med karry blomkål
Fiskefrikadeller med karry blomkål

Louisep

Vi er en familie på 4, far Morten, mor Louise, datter Sofie 6år og datter Julie 6år. Vi er på 6mdr. Orlov rundt i Danmark i vores autocamper “Campi Hygge”. Du kan se mere om vores rejse på Instagram soerensen.louise Når vi ikke er på orlov bor vi i lejlighed i Esbjerg. Julie og Sofie har indtil videre gået i børnehave og starter i skole når vi kommer hjem igen. Vi har længe haft planlagt at skulle på orlov, men planen var Australien og syd øst Asien, hvor Morten og Louise har rejst rundt med rygsæk før børn. Men som verden er nu har vi ændret planer et par gange, se mere om det i indlæg. Vi startede vores orlov på Fanø, det er jo også en ø 😉 og der har vi været de første 14 dage. Læs med og se mere om autocamperlivet som familie rundt i Danmark. Det skal lige siges at vi aldrig har ejet campingvogn eller autocamper tidligere, så alt er nyt for os og vi har en meget stejl læringskurve 🤩

2 Responses

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment