Opskrift på paleo 2.0 is dessert

Denne dessert smager himmelsk! Den er meget let at tilberede og kan til enhver tid måle sig med almindelig is der som regel er proppet med tilsat sukker i stor stil, her er kun det naturlige i frugten og bærrene. Så kan man jo lige hakke lidt mørk chokolade og drysse over 🙂

1/2 skyr
1/2 piskefløde

Frossen banan
Frosne jordbær
Frosne blåbær

Afhængig af hvor stor en portion man har brug for tilpasser man indholdet derefter.

Jeg har ca. brugt 1dl skyr og 1 dl fløde, 1 banan, 1/2 dl jordbær og 1/2 dl blåbær til en god stor portion til 2 personer. Alle ingredienser hældes i en blender og det blendes sammen til massen er ensartet og uden klumper.

20121003-221514.jpg

Louisep

Vi er en familie på 4, far Morten, mor Louise, datter Sofie 6år og datter Julie 6år. Vi er på 6mdr. Orlov rundt i Danmark i vores autocamper “Campi Hygge”. Du kan se mere om vores rejse på Instagram soerensen.louise Når vi ikke er på orlov bor vi i lejlighed i Esbjerg. Julie og Sofie har indtil videre gået i børnehave og starter i skole når vi kommer hjem igen. Vi har længe haft planlagt at skulle på orlov, men planen var Australien og syd øst Asien, hvor Morten og Louise har rejst rundt med rygsæk før børn. Men som verden er nu har vi ændret planer et par gange, se mere om det i indlæg. Vi startede vores orlov på Fanø, det er jo også en ø 😉 og der har vi været de første 14 dage. Læs med og se mere om autocamperlivet som familie rundt i Danmark. Det skal lige siges at vi aldrig har ejet campingvogn eller autocamper tidligere, så alt er nyt for os og vi har en meget stejl læringskurve 🤩

2 Responses

 1. Det ser super lækkert ud, MEN er jeg helt forkert på den hvis jeg mener at fløde og skyer ikke indgår i en paleo kost?

  Ellers super god side 🙂

  • Hej Kim

   Du har ret i at hverken skyr eller fløde er en del af paleo 1.0 men du må gerne spise mælkeprodukter hvis du er tilhænger af paleo 2.0 Det skal helst være de fede mælkeprodukter. Jeg synes bare blandingen af skyr og fløde bliver SÅ lækkert 🙂

   Tak for det, sig endelig til hvis du har flere spørgsmål.

   Mvh Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post comment