Rejer paleo style
Her er endnu en let opskrift på et dejligt paleomåltid, som kan spises til morgen, frokost, eller til aftensmad. Jeg tror jeg ville undlade chilli og hvidløg hvis det var mit morgenmåltid, men det er jo en smagssag.
Opskrift
4 gulerødder
1 rød peberfrugt
250g champignoner
400g store rejer
1 rød chilli
2 fed hvidløg
1/2 dåse øko kokosmælk
Olie/smør til stegning
Gulerødder, peberfrugt, chilli, champignoner og hvidløg renses. Hvidløg presses og chilli hakkes fint. Gulerødder snittes i stave, champignoner skæres i skiver og peberfrugt i strimler.
Rejer svitses kort tid sammen med hvidløg og chilli, de tages af varmen og grøntsagerne steges til de er møre men stadig har bid, afhængig af hvor store stykker grøntsagerne er skåret i ca. 2-4 minutter. Rejerne hældes i grøntsagerne og der tilsættes kokosmælk. Retten er færdig når kokosmælken er varm.
Indholdet er til et let måltid til 2 personer.
Uhmmmmmenommenom! Eller – dvs. jeg lavede en anden variation, så de blev lidt suppeagtigt med spinat, blomkål, chili, hvidløg og rejer bla.
Tak for inspirationen! 😀
Mums! Det lyder ellers også lækkert! Frisk eller frossen spinat?
Frossen. Easy as piiie!
Har uddelt min begejstring alle de steder jeg kunne komme til det 🙂